Tyveri fra gårdene

I Østgården er der i den sidste tid observeret mistænkelige personer i gården, når porten ikke har været lukket, selv i korte perioder i forbindelse med bl.a med rørarbejde.

Personerne søger i skralderum osv og i viceværtens rum, hvor der blev arbejdet. Herfra blev der stjålet en nyligt indkøbt industristøvsuger, der kunne benyttes af beboerne.

De mistænkelige er flere gange blevet jaget ud.

Beboerne bedes derfor være opmærksomme på åbentstående porte og bagdøre.

God sommer!

Ole C
Formand

Her tænker du på “Tyveri fra gårdene”

 1. Kære bestyrelse,
  Jeg véd, at der er meget at se til i forbindelse med udskiftning af vandrør,- jeg véd, at det er ferietid,- men prøv at kigge på facaden af huset mod Smallegade. De beskidte vinduer, afskallede døre og graffiti kan vi da ikke være bekendt. Nu har vi set på det i adskillige år, så jeg syntes at det er på tide at gøre noget ved det. Hvad med at skrive til Stamejendommen og meddele dem, at hvis der ikke bliver renset op inden for en kort frist, gør vi det selv og sender regningen til dem?

  Næste problem med snavs og graffiti bliver hjørnebutikken Smallegade/Solvej!

  Samtidigt bliver der bygget om i vores opgang og det resulterer i kraftigt slid af opgangen, afslåede paneler og nu sidst kraftige skrabemærker på gulvet helt fra 4. sal. Når I har tid kan I selv se, hvor ødelagt gulvet er. Jeg mener at kunne huske, at dette slid blev taget op på en generalforsamling og at der skulle sættes et beløb af for hver flytning. Blev det ført ud i livet og eksisterer der et beløb til vedligeholdelse?

  fortsat god sommer

  jesper kirknæs
  smallegade 42
  2000 frederiksberg
  denmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *