Få det seneste nyt fra hjemmesiden via RSS

Hold dig opdateret på ejerforeningens nyheder ved at abonnére på hjemmesiden. Du gør dette, ved at bruge vores “RSS link”.

Hvis du allerede kender til RSS…

  • Hvis du bruger Internet Explorer eller Firefox som din browser, kan du bare klikke på vores RSS link.
  • Hvis du bruger Safari eller Chrome som din browser, skal du højreklikke på vores RSS link, vælge “Kopier genvej”, og sætte det ind i din RSS-læser.

Hvis du ikke kender til RSS…

RSS er en måde at få leveret det sidste nyt fra en hjemmeside, ligesom man får en avis leveret til døren. Bortset fra, at RSS leverer ikke til din hoveddør, men direkt til din emailprograms indbakke eller til et program dedikerede til disse såkaldte “RSS feeds”. Tænk på ordet “feed” som en strøm af information fra en webside. Strømmen kan være tynd eller kraftig, afhængig af hvor tit sitet opdateres. Pointen er jo, at du skal nemt få besked på nye opdateringer fra hjemmesiden, uden at du behøver at besøge hjemmesiden først.

Hvordan du kan abonnérer på den RSS feed, afhænger af den browser du bruger på din computer.

Hvis du bruger Internet Explorer eller Firefox som din browser, kan du klikke på vores RSS link. Så kommer du til en ny side, som vist i det følgende skærmbillede:

Hvordan abonnementssiden ser ud for en RSS feed

Denne side opfordrer dig, til at abonnére på denne “feed”. Når du klikker på knappen ved siden af opfordringen, får du et valg, som vist i det næste skærmbillede:

Hvordan man vælger et få sine RSS feed

Hvis du bruger Safari eller Chrome som din browser, skal du højreklikke på vores RSS link, vælge “Kopier genvej”, og sætte det ind i din RSS-læser, fx Feedly eller Feedreader, eller i din mailprogram, fx Microsoft Outlook.

Du kan genkende et RSS link, når du ser dette logo

RSS icon

som bruges her på denne hjemmeside under Mozillas MPL / GPL / LGPL tri-license.