Invitation til informationsmøde om altaner den 23. maj

Torsdag, den 23. maj kl. 19.00, er beboerne inviteret til et informationsmøde om altaner. Det afholdes i Fællessalen i Soranernes Hus, Solvej 1.

Der er nogle beboere der har ytret ønske om, at undersøge hvad det ville koste at få altaner. Bestyrelsen har været i kontakt med altan.dk om at få arrangeret et infomøde, hvor man kan se forskellige modeller, samt få info om hvad et sådant projekt vil indebære af ombygning og omkostninger.

Thomas Dalkær fra Altan.dk vil gennemgå mulighederne for altaner, samt hvorledes en eventuel byggeproces vil forgå.

Bestyrelsen tager ansvaret for at arrangere infomøder og evt. indhente tilbud, såfremt der er stemning herfor, men beboerne selv afholder alle udgifter til opsætning af altan. Mødet er et rent informationsmøde og der vil ikke være nogen afstemning om projektet.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Ejerforeningen Solvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *