4 meninger om “Nye referater er lagt ud”

 1. På generalforsamlingen i 2011 besluttede vi at hæve den månedlige betaling til Ejerforeningen for at kunne udføre forskellige projekter/vedligeholdelse.
  Bl.a. var der i planen et punkt der hed opgangen Solvej 7 – som virkelig trænger til vedligeholdelse. Hvornår er det planlagt at gennemføre renovationen?
  Mvh
  Finn Skovbo Pedersen

  1. Hej Finn
   Tak for din besked. Første prioritet er udskiftning af stigstrenge (vandrør). Når vi kender den endelige omkostning på projektet, kan vi se på prioriteringen af andre opgaver. Der vil snarligt komme en invitation til et informationsmøde om stigstrenge. Håber at du har mulighed for at komme.
   God weekend. Vh. Kenn

 2. Hej Kenn,
  jeg vender tilbage på dit svar af 10. maj 2013, hvor du skrev, at der snart ville komme en invitation omkring stigstrenge og prioritering af kommende opgaver. Jeg mener ikke, at have set eller modtaget nogen indbydelse – er det fortsat på planlægningsstadiet?
  God weekend
  Finn

 3. Hej Finn,
  Der var invitation på vores opslagstavle i nr. 5, og mødet var den 20. juni. Jeg kunne ikke deltage, så jeg kan ikke sige mere, men jeg vil tro, at der var opslag i alle opgang.
  Måske vil Kenn tilføje noget mere.
  Mvh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *